Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PVP organitza un acte per parlar del futur de la Vegueria Penedès

L’acte tindrà lloc el dijous de la setmana vinent, 23 de febrer, a les set de la tarda a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca, per parlar del futur de la Vegueria Penedès.

La Plataforma apunta que serà una bona oportunitat per conèixer l’opinió dels alcaldes i diputats, i dels representats de les entitats i sector econòmic. L’acte s’estructura en tres debats. El primer es presenta sota el lema “El Penedès és possible” i compta amb representants d’entitats del territori amb el president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Albert Tubau, el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, la professora del Departament d’Organització d’Empreses de la UPC, Ariadna Llorens  i el president de Tastavins Penedès, Joan Tarrada. La taula estarà moderada per Manel Cervera, secretari de la Plataforma. El segon debat tractarà de la Vegueria i les ciutats, donat per descomptat que la vegueria beneficiarà el conjunt del Penedès, es plantejarà als quatre alcaldes de les capitals de comarca quins creuen que seran els beneficis més importants que pot reportar a la seva  ciutat i per extensió a la comarca. Hi participaran l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, l’ alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, l’ alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull.  La moderadora serà la periodista, Cati Morell.

Per últim es proposa una taula per parlar de la descentralització i la capitalitat i comptarà amb diversos diputats del Parlament en representació dels grups Junts pel Sí, PSC,  Catalunya Sí que es Pot i la CUP. El moderador serà el periodista Antoni Ribas. L’acte es clourà amb una intervenció del president de la Plataforma per Una Vegueria Pròpia, Fèlix Simón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: