Diumenge, 27 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president Puigdemont ha inaugurat les instal·lacions de La Bugaderia, a Sant Pere Molanta

És un servei de bugaderia industrial que han promogut la Fundació Mas Albornà i la Cooperativa Social del Penedès per fomentar la integració social i laboral de persones amb discapacitat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat al polígon de Sant Pere Molanta després d’inaugurar el CAP de Vilafranca Nord. La seva visita a Sant Pere Molanta també era amb motiu d’una inauguració, en aquest cas de les instal·lacions de La Bugaderia, un servei de bugaderia industrial destinat al sector de l’hosteleria i l’empresarial que han promogut la Fundació Mas Albornà i la Cooperativa Social del Penedès per fomentar la integració social i laboral de persones amb discapacitat, trastorn mental o risc d’exclusió social.

L’acte s’ha iniciat amb la intervenció del president de la Fundació, Martí Solé. Acte seguit han intervingut els gerents de la Fundació i de la Cooperativa, Xavier Cartanyà i Joan Lluís Climent, que han fet una explicació tècnica del projecte. Cartanyà parlava també de la importància de la unió d’aquestes dues entitats per a portar a terme el projecte de La Bugaderia.

També l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha parlat sobre el que significa aquest projecte per la vila. I tot seguit, el president Puigdemont ha tancat l’acte amb el seu parlament en el que ha destacat la importància dels drets de ciutadania.

 

Després dels parlaments, el cap del Govern acompanyat de l’alcalde d’Olèrdola  ha protagonitzat un original acte simbòlic d’inauguració en el que han hagut de signar en un tovalló a imitació del que va fer en el seu dia Leo Messi. Posteriorment s’ha fet una visita a les instal·lacions que ofereixen servei de bugaderia tant per a hostaleria com per empreses i tintoreries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: