Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del grup Parlamentari de JxSí, Jordi Turull, visita aquest dissabte Vilafranca

El Partit Demòcrata de Vilafranca ha organitzat aquest dissabte, un esmorzar col·loqui amb el diputat i president del Grup Parlamentari de JxSí, Jordi Turull.

L’acte es fa per tal de donar a conèixer de primera mà el nou partit. El nou comitè local considera que és important obrir el partit a la ciutadania i poder explicar qui son i què defensen en aquests moments de canvis en clau de país, i també els seus objectius en clau local.  L’acte tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de 10 del matí al local del PDeCAT a la Rambla Nostra Senyora, 39, de Vilafranca i és obert a tothom que hi estigui interessat prèvia inscripció al correu electrònic

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: