Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Poble Actiu-CUP als Monjos considera que l’equip de govern del PSC no aposta per la Vegueria

Poble Actiu-CUP als Monjos considera que l’equip de govern del PSC no aposta per la Vegueria

L’assemblea de Santa Margarida i els Monjos ha fet públic un comunicat en el què lamenten la tèbia disposició del govern municipal, del PSC, a favor de la Vegueria.

Aparentment, remarquen, a l’ajuntament d’els Monjos governat pel PSC en majoria absoluta, no li ha fet gaire gràcia aquest fet. Si més no és el que se’n desprèn per la seva reticència a fer visible, via cartelleria, l’adhesió del municipi a la campanya «Vegueria Penedès». L’assemblea de Poble Actiu-Cup ho ha reclamat en diverses ocasions.
És més, apunten, el regidor de governació va afirmar, davant l’estupefacció de l’alcaldessa, que disposaven de les plaques distintives des de feia temps, però que no les havia volgut col·locar per decisió pròpia.
Finalment, i quan la Vegueria ja serà tota una realitat quan entrin en funcionament aquestes unitats administratives, des del govern s’ha accedit a col·locar les plaques distintives però novament de manera tímida i quasi avergonyida. És a dir, explica la CUP, rere la barrera protectora de la carretera, poc visible i allunyada del senyal d’entrada al municipi, lloc on l’han col·locat la majoria de pobles veïns des de fa prou anys.
L’assemblea de Poble Actiu-CUP interpreta que el govern del PSC sempre ha preferit ser un racó de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i no un municipi important al Penedès, però insistim en demanar dignificar l’adhesió del municipi a «Vegueria Penedès» que va ser aprovada en ple i per unanimitat i recol·locar les plaques damunt de les del nom del municipi a totes les entrades dels 3 nuclis urbans municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: