Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pla de tinença responsable d’animals es portarà a aprovació al ple d’aquest mes de febrer

Al llarg del darrer any una comissió ha estat treballat per redactar aquest Pla de Tinença Responsable d’Animals de Vilafranca, que s’estructura en una cinquantena d’accions a desenvolupar.

La Regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ha presentat acompanyada de membres de la comissió que l’ha estat treballant el projecte de Pla de Tinença Responsable d’Animals en què fa un any que treballen.
Doblas ha remarcat que calia fer aquest Pla, que les entitats animalistes i força ciutadans de Vilafranca demanaven. Els treballs de redacció es van iniciar fa aproximadament un any, amb la creació d’una comissió que ha anat recollint i estructurant les diferents propostes. Un total de 50 accions que s’agrupen en 11 temàtiques diferents.
Entre les propostes hi ha algunes prioritats, com per exemple revisar l’ordenança municipal, millorar els projectes d’acollida d’animals i els de sensibilització de la ciutadania.
El pla com dèiem es porta a aprovació del ple aquest proper dia 21, i la voluntat de la regidora és que sigui una eina de treball que malgrat tenir vigència fins el 2020 es pugui anar treballant any a any i anar millorant en tot allò que vagi sorgint des de la comissió que s’ha creat per desenvolupar-lo i que es vol que segueixi activa després de la seva aprovació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: