Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Vilafranca estarà a la plaça de Vilanova

El secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, ha explicat que la nova oficina de l’Agència Tributària, se situarà a la plaça de Vilanova, al número 4, en un espai de prop de 500m2.

Es tracta d’un local situat a tocar de l’estació d’autobusos, de l’estació de Renfe i proper al centre i a diversos aparcaments.
La voluntat del Govern és, d’una banda, implantar un nou model territorial de l’ATC, basat en una xarxa d’oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans de Catalunya, en aquest cas al Penedès, i de l’altra, desenvolupar totes les funcions tributàries que li permet l’actual marc competencial i preparar els fonaments de la futura hisenda catalana. Aquestes funcions són: la recaptació executiva dels contribuents que tinguin deutes pendents amb l’Administració -com ara sancions de trànsit o deutes amb els ajuntaments-, i la gestió directa i completa dels impostos cedits -transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, i successions i donacions, que actualment liquiden, a part de l’ATC, els registradors de la propietat.
Salvadó ha explicat, en una reunió amb l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que la nova oficina comptarà amb 21 treballadors que s’integraran a l’Agencia Tributària de Catalunya.
El local serà un dels quinze nous punts d’atenció i prestació de serveis al contribuent que l’ATC obrirà durant els propers mesos arreu de la geografia catalana, en el marc del seu desplegament territorial. Aquestes noves oficines se sumaran a les quatre delegacions que l’Agència ja té a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.
Salvadó estava acompanyat del director de l’Agència Tributària de Catalunya, Eduard Vilà, i després de la reunió a l’Ajuntament amb Pere Regull el regidor d’Hisenda, Aureli Ruiz, s’ha reunit amb els treballadors de les oficines liquidadores per explicar-los la voluntat que s’integrin a l’ATC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: