Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hivernacle més indie arriba a Vilafranca per preservar l’escalfor de la música d’autor

De l’11 al 19 de febrer Vilafranca es transforma en un Hivernacle per rebre la nova edició del festival amb alguns dels referents del pop-rock independent de casa nostra.

Músics com Mazoni i Joan Colomo,  amb descobriments  d’alçada i novetats com Cálido Home, Esperit! o Ian Sala i propostes internacionals com Holly i Harley Young. El festival arriba a  la quarta edició amb un estat de salut immillorable, treballant  amb espais amb encant com la Plaça de Sant Joan, el  Claustre de Sant Francesc i el Teatre Cal Bolet, que es  transformarà en un Hivernacle per a l’ocasió.

Les actuacions estaran amenitzades per la selecció musical  de Brave Coast Djs.

El tret de sortida del IV Festival Hivernacle el donarà Ian Sala amb un concert de presentació gratuït a la Plaça Sant Joan de Vilafranca, aquest dissabte. Ian Sala és un dels artistes emergents de més projecció del panorama musical català. Des de l’Empordà practica un folk-country fresc i enèrgic, que en directe no deixa indiferent a ningú i escriu cançons amb un estil novedós. El músic acaba d’enllestir una gira que l’ha portat a actuar per diferents punts de Catalunya, la “gira per terrats i patis”. El concert començarà a les set de la tarda.

Després del concert inaugural, a l’Hivernacle hi actuaran artistes com Mazoni, Joan Colomo, Cálido Home, Harley Young, Esperit! i Brave Coast Djs, repartits entre divendres i diumenge de la setmana vinent, és a dir entre el dies 17 i 19 de febrer

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: