Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Direcció d’Empresa ha ofert una sessió sobre finances i economia d’empresa

De fet la sessió s’ha organitzat en dues parts. Una primera al Centre Àgora més acadèmica, i una segona consistent en un dinar-col·loqui amb un format més obert i participatiu.

La sessió s’ha organitzat en dues parts, i finalitzava amb un dinar col·loqui en que Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera de la Universitat Pompeu Fabra ha parlat amb els assistents sobre la situació econòmica actual i les perspectives de l’economia i l’empresa catalana. Amat ha explicat que la situació actual és bona tenint present la crisi d’aquests darrers anys, ja que hi ha creixement i en general les empreses han augmentat beneficis i contractació.
Ha comentat també que les perspectives són positives en quan a internacionalització i inversió estrangera a casa nostra. Caldrà també estar atents a com pot afectar el tema del brèxit i les polítiques econòmiques que pugui promoure l’administració nord-americana sota Donald Trump.
Al matí, Joan Massons, professors de finances i col·laborador de l’EDE, ha parlat entre altres qüestions sobre el tractament de l’estat de resultats de l’empresa per tal que sigui una eina de gestió.
Massons han comentat que són consideracions que serveixen tant per grans empreses com per pimes. I Amat, en a seva intervenció en el dinar col·loqui ha explicat també que cal que les empreses continuïn apostat per la inversió i adaptant-se a les noves demandes de negoci.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: