Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea d’Electes de Catalunya es presenta al Garraf, Alt i Baix Penedès

142 electes de les tres comarques s’han inscrit en l’Assemblea d’Electes de Catalunya, que ja sumar un 30% dels més de 9.000 càrrecs electes que hi ha a Catalunya.

L’acte, presidit per Neus Lloveras com presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència, que es qui promou aquesta Assemblea d’Electes de Catalunya, aplegava 142 càrrecs electes de les tres comarques, que són els que s’han inscrit a l’assemblea. Un 32% provenen del Garraf, un 25% de l’Alt Penedès i un 21% del Baix Penedès.
Entre els assistents, el regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, que com altres regidors de l’Ajuntament s’han inscrit a l’assemblea, comentava que és un acte que cal valorar positivament en defensa del món associatiu i de la unitat d’uns càrrecs electes catalans que estan treballant per aconseguir un referèndum en què la ciutadania es pugui pronunciar.
Gusi comenta que el món municipal està implicat en el procés des del primer moment. Considera que és el que han de fer per donar resposta al que els demanen la majoria dels ciutadans.
Fins ara prop d’un 30% dels més de 9.200 electes catalans, entre regidors i alcaldes, diputats al Parlament de Catalunya, del Congrés dels Diputats, senadors i eurodiputats, s’han registrat a l’Assemblea d’Electes de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: