Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès ha començat l’any mantenint la reducció d’aturats, encara que de forma tímida

Al conjunt de la comarca de l’Alt Penedès s’han registrat 6.334 aturats a 31 de gener del 2017.

És el tancament de dades del primer mes de l’any i continua sent una tendència a la reducció d’aturats, malgrat que en aquest cas sigui en només 26 persones menys que al mes anterior. Un dels municipis que han registrat una baixada més remarcable és Vilafranca que al gener ha tancat amb 2.746 persones a l’atur i una reducció de 54 persones menys. En canvi els altres municipis amb major població, com són Sant Sadurní, Els Monjos i Gelida han començat l’any amb un lleuger augment de l’atur. A Sant Sadurní hi ha 559 aturats, amb un increment de 23 persones respecte del desembre. Als Monjos 488 aturats i un increment de 15 persones i a Gelida 458 aturats i l’increment de 23 persones en relació al mes anterior.

Observant les dades de manera interanual, és a dir comparant-les amb les del mateix mes de gener de l’any passat, es mostra l’evolució positiva dels darrers mesos en la reducció d’aturats. Al gener del 2016 a l’Alt Penedès hi havia 7.384 aturats, el que suposa que en un any s’ha reduït en mil persones la llista de l’atur. I en el cas de Vilafranca la reducció ha estat de 462 persones en un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: