Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joventuts Musicals porta la jove pianista Karla Martínez a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer

Joventuts Musicals porta la jove pianista Karla Martínez a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, continua el Festival de Música i Veu que organitza Joventuts Musicals de Vilafranca a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer.

En aquesta ocasió la intèrpret serà la jove pianista cubana Karla Martínez, guanyadora el 2015 del 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, que organitza Joventuts Musicals. Es tracta d’una proposta amb un inusual recorregut per la música de piano de diversos autors i latituds, destacant una part final dedicada a compositors cubans.
Nascuda a l’Havana el 1988, ha estudiat a l’Instituto Superior de Arte de Cuba, al Conservatori del Liceu i a la Universitat de Música de Göteborg. El 2015 obté el 1r premi ex aequo del 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya i el 1r premi del Concurs de Piano Cicle de Primavera de Barcelona. Ha tocat amb la Sinfónica Nacional de Cuba i la Sinfónica de Oriente i en els festivals més destacats de Cuba.
El programa del concert s’iniciarà amb Beethoven, seguirà amb Chopin, Debussy, Falla i acabarà amb compositors cubans. Després del concert, amb la presència de la pianista es fa un tast de cava i catànies a la Sala d’Exposicions.
El preu de l’entrada és de 8 euros. Recordem que enguany, com a novetat, tots els concerts del Festival tindran un component solidari, del que se’n beneficiarà la Fundació L’Espiga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: