Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“La història del cava”. Nominat com al millor llibre d’història de vins del món

Entre els finalistes hi ha llibres fets per especialistes a nivell mundial, com Rod Phillips o Jean-Pierrer Meric. El veredicte es decidirà els dies 26 i 27 de maig a la ciutat xinesa de Yantai.

Després d’haver rebut el Premi al Millor Llibre d’Història sobre vins de l’estat espanyol pel llibre “La història del Cava. Sant Sadurní d’Anoia”, publicat per l’Ajuntament de Sant Sadurní, el treball ha estat escollit ara   entre els set millors llibres del món en la categoria d’història sobre vins i begudes per Word Cookbook Awards 2016, organitzats per Gourmand Internacional.

Santi Borrell es mostra plenament satisfet per aquest reconeixement. Recorda que el seu ha estat un estudi fet durant molts anys amb l’objectiu que el sector del cava i dels vins escumosos tingui elements històrics per poder valorar la problemàtica actual. Un treball fet amb la màxima objectivitat possible.

Borrell lamenta haver rebut molta indiferència d’empreses i entitats oficials del sector i vol agrair a la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Montse Medall, haver confiat amb l’estudi del cava i haver-lo publicat i també a l’Acadèmia Tastavins Penedès per ser una de les entitats del territori que li està donant suport de manera que pugui viatjar a la Xina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: