Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort el rector de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca, Jaume Berdoy

Aquesta nit ha mort Jaume Berdoy, a Sitges on va néixer, a causa d’una malaltia que se li va diagnosticar fa un parell de mesos.

Nascut el 1947, el 26 d’octubre de 2004 va ser nomenat pel bisbe Agustí Cortés  com a vicari general del Bisbat de Sant Feliu. Jaume Berdoy va ser ordenat sacerdot fa gairebé 45 anys, i va estar a les parròquies d’Olesa de Montserrat, Piera, Capellades, Martorell, després a Vilanova i finalment a Vilafranca, on ha prestat el seu servei, sempre molt vinculat al territori, i sempre molt apreciat i valorat per tothom. Va arribar a Vilafranca, en substitució de mossèn Ignasi Mora, el setembre de l’any 2007, deixant una profunda petjada en la societat vilafranquina i exercint fins ara com a rector de la Basílica de Sant Maria on també ha deixat un gran record.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: