Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El filòsof vilafranquí Manel Güell ha publicat el seu nou llibre Emociones en serie

Manel Güell ha estat aquest dijous als estudis de Ràdio Vilafranca per a parlar del seu nou llibre, “Emociones en serie, De la intel·ligència emocional a la intel·ligència ética”.

Es Tracta d’un diàleg entre emocions i ètica amb les sèries de televisió com a teló de fons. Güell analitza les conductes dels personatges de sèries televisives com Modern Family, Narcos y Black Mirror.

Darrere de cada decisió que prenem hi ha una emoció: reconèixer de quina es tracta i com gestionar-la fa que els nostres actes siguin més encertats.

Güell explica que la intel·ligencia emocional i ètica no és una cosa innata sinó que es tracta d’un procés que s’aprén. Creu que dins la societat, que sembla corrompuda, el 99% de persones són honrades i solidàries, però que als mitjans de comunicació es tendeix a parlar més aviat de l’1% restant. Tot i així, creu que hi ha molta feina a fer en l’educació emocional i de valors.

Aquest és el tercer llibre que escriu Manel Güell, després de ¿Tengo inteligencia emocional? i El arte y la bellesa. Para entender el arte a través del dialogo filosófico.

La presentació al públic del seu darrer treball serà el proper 9 de març a la Biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: