Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació Alt Penedès-Garraf del PSC busca ampliar la confiança de la base social

Aquest dissabte, els socialistes de l’Alt Penedès-Garraf es van reunir al Castell de Sant Martí Sarroca per celebrar el V Congrés de la Federació.

Al congrés es va escollir la Comissió Executiva, els representants en el Consell Nacional i la presidència del Consell de Federació, màxim òrgan de direcció política entre congressos.

A la jornada també es va debatre i aprovar per unanimitat la ponència política que marca el full de ruta per a treballar els propers anys, i a la que van assistir la secretària de Política Municipal del PSC Núria Parlon, el Secretari d’Organització Salvador Illa i el Primer Secretari Miquel Iceta.

Sobre la mobilització d’aquest dilluns 6 de febrer a l’entorn del judici a Mas, Ortega i Rigau, Iceta creu que és una forma d’expressar “sentiments i voluntats” però que “no serveix per canviar les coses”. Iceta també s’ha mostrat contrari a “judicialitzar la política” i espera que la justícia sàpiga discernir entre el que és delicte i el que és política.

Des de la perspectiva comarcal, Juan Luis Ruiz, que va ser proclamat primer secretari de la Federació Penedès-Garraf després d’haver estat escollit majoritàriament a través d’un procés de primàries el passat 21 de gener, va presentar la seva proposta de Comissió Executiva dividida en quatre àrees: Organització, Política Municipal, Sectorials i Fòrum Estratègic.

Ruiz destaca el caràcter municipalista del PSC i la seva àmplia presència al Penedès i al Garraf i es posa com a objectiu ampliar la confiança de la ciutadania que integra la seva base social.

Els socialistes govern amb Convergència als ajuntaments de Vilanova i la Geltrú i Vilafranca, i la convivència amb altres forces polítiques també s’està produint en altres municipis del Penedès i el Garraf.

La nova Comissió Executiva del PSC Penedès Garraf compta, entre altres, amb el vilafranquí Francisco Romero com a secretari d’organització; el també vilafranquí Ramon Zaballa portarà les finances i Albert Tort, de Sant Martí Sarroca, la secretaria de política municipal. La presidència del consell de federació recau en el medionenc Servand Casas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: