Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons de Vilafranca encaren la temporada amb una nova junta presidida per David Serrano

Els Falcons de Vilafranca encaren la temporada amb una nova junta presidida per David Serrano

La nova junta serà continuista amb la feina feta fins ara, i en pocs dies es donarà inici als assaig d’aquesta temporada.

Com ja és habitual en els primers mesos de l’any, tot i estar fora de la temporada falconera, una de les primeres activitats que fa la colla dels Falcons de Vilafranca és la celebració de l’Assemblea General, en la que es va fer balanç de la temporada. Una temporada important a nivell de les construccions assolides, però també a nivell social de la pròpia colla.
Una assemblea que serveix també per posar les bases per aquesta nova que comença, presentant el calendari. Però enguany un dels fets més destacats ha estat la renovació de part de la junta directiva, com marquen els estatuts de la colla.
Aquesta temporada els Falcons tindran David Serrano i el seu equip com a màxims responsables. Serrano és un membre històric amb una llarga trajectòria de més de divuit anys de falconer en actiu, i secretari durant 9 temporades de diferents Juntes Directives. La resta de l’equip que l’acompanyarà el formen Diana Hueso com a cicepresidenta, membre també de l’anterior junta; Carla Giralt a la Secretaria, Josep Vinyals de treosrer, Xavier Lecegui amb la vocalia de logística, Francesc Gasulla amb la vocalia de material i Miquel Cusiné com a representant de la tècnica a la Junta.
En aquest sentit, en uns dies l’equip tècnic que encapçala Miquel Cusiné donarà la data d’inici dels assaigs. S’estan perfilant unes millores que volen ajudar a fer-los més efectius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: