Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició commemora els 10 anys de relació entre els Verds i els de Lo Prado

Els Castellers de Vilafranca, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, han inaugurat aquest dilluns una exposició a la Sala Noble de Cal Figarot

Sota el nom ‘Els castells a Xile. 10 anys d’intercanvi i solidaritat’ l’exposició mostra l’intercanvi cultural que, al llarg de deu anys han mantingut els Castellers de Vilafranca amb els Castellers de Lo Prado a Xile. La relació entre aquestes dues colles ha estat fluïda i bidireccional i els Verds sempre s’han implicat activament en el projecte social dels xilens.

El cap de colla, Toni Bach, comentava que es van marcar 4 línies de treball potents: el reforç tècnic i organitzatiu de la colla de Lo Prado, l’intercanvi de projecte educatiu pel que fa a la canalla, la millora de comunicació interna d’ambdues colles i la mostra de tot el llegat del Lucho Carrasco, que és qui va tenir aquesta idea.

A la presentació també estava present el regidor de cultura, Raimon Gusi, que va parlar del doble caire d’aquesta exposició, tant cultural com social.

 

L’exposició repassa aquests deu anys de relació entre Vilafranca i Lo Prado i es pot visitar fins al 26 de març, de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre i els caps de setmana de 9 del matí a 9 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: