Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC de Sant Cugat Sesgarrigues demana a ‘equip de govern una consulta popular sobre el POUM

ERC de Sant Cugat Sesgarrigues demana a ‘equip de govern una consulta popular sobre el POUM

A través d’un comunicat ERC a Sant Cugat Sesgarrigues explica que ja han passat uns anys des de que el 2006 s’aprovés el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, que consideren no s’ha desenvolupat.

Per aquest motiu mostren el seu desacord amb la decisió de l’equip de govern de Sant Cugat de reactivar el SUD 7, que diuen suposa una ampliació del polígon com a primera part del que qualifiquen de desgavell urbanístic.
ERC de Sant Cugat demana que l’actual equip de govern faci una consulta al poble per tal que digui si vol la continuació del POUM amb aquesta nova ampliació del polígon i del poble, i com la vol.
Els republicans acaben considerant que els anys d’especulació urbanística que hem viscut ens han portat a la crisi que encara vivim i que si no s’hi fa res, s’hi caurà de nou. Finalment es pregunten, si el què vol l’equip de govern és especular, de què serveix tenir una Ecofira, de què serveix tenir una escola i una llar que siguin verdes i de que serveix esforçar-se per un futur sostenible.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: