Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enoturisme Penedès promou el contacte entre empresaris i administracions amb les Enotrobades

Aquest dijous s’encetava la tercera edició d’aquestes enotrobades que promou Enoturisme Penedès, amb la clara intenció de promoure i facilitar el contacte i l’intercanvi de coneixements.

La intenció és bàsicament facilitar el contacte entre empreses i professionals que es dediquen a l’enoturisme al nostre territori. El president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès, comentava que a més en aquesta edició es volia potenciar també el contacte amb regidors de turisme i tècnics dels municipis del Penedès.
La primera trobada de les 17 que componen en calendari d’enguany s’ha fet a Vilafranca, concretament en un apartament turístic situat al carrer de la Parellada. La seva propietària, Sílvia Viñarta, comentava que ells ja tenen una casa de turisme rural a Pontons, i que ara han volgut engegar aquest nou projecte al centre de Vilafranca adreçat a parelles i apostat per la excel·lència.
Entre els qui es van acostar dijous a veure aquest nou espai enoturístic, a la casa Fortuny de Vilafranca, hi havia la regidora de Promoció Turística de Vilafranca, Dolors Rius.
Va remarcava el fet que a la vila no hi ha gaire oferta d’aquest tipus, i per tant era important sumar una bona proposta com aquesta.
Al llarg dels propers mesos, fins el setembre, s’han previst setze trobades més en espais com restaurants, cellers o masies per posar en comú i conèixer l’oferta enoturística que del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: