Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès posa el toc vinícola al Mobile World Congress

Del 25 de febrer al 1 de març la DO Penedès participa en el Village de l’Hospitalet Experience, a l’exterior del Mobile World Congress, que s’organitza per segon any consecutiu.

L’Hospitalet de Llobregat acull l’Hospitalet Experience, una proposta que fusiona cultura i cuina, amb l’epicentre a la plaça d’Europa – on s’hi instal·la el Village -, just davant l’accés principal del Mobile Wolrd Congress. El Village és un espai obert, amb carpes, escenaris, restaurants i espectacles, on s’hi desenvolupa un programa d’activitats que uneix diversos col·lectius del món de la gastronomia i la cultura. Els vins de la DO Penedès participaran a la mostra, a través del maridatge amb les creacions gastronòmiques que elaborin els restauradors locals. Una cita amb els productes de proximitat i una oferta cultural molt diversa, que tindrà lloc del 25 de febrer al 1 de març, amb l’objectiu d’atreure els milers de congressistes i visitants que participen en el Mobile World Congress, la fira més important del món en el sector dels mòbils.
El Village neix l’objectiu de reivindicar el talent gastronòmic i cultural de la ciutat, i alhora ser un espai de networking més relaxat i informal per els participants al Mobile.
La DO Penedès se suma a aquest “way of life” oferint una proposta vinícola que acompanya l’oferta gastronòmica del Village. Uns vins triats per a maridar amb les creacions –platets i tapes – que els xefs dels 24 principals restaurants de la ciutat, han cuinat especialment per a la mostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: