Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès fa una interpretació sonora del món del vi

La DO Penedès fa una interpretació sonora del món del vi de la mà del percussionista Santi Carcasona.

“DO Penedès, tal com sona” és un vídeo que explica a través d’elements sonors com és el vi per a la gent que el treballa. El percussionista Santi Carcasona, juntament amb la DO Penedès, ha escollit els sons i ha fet la composició musical.

La DO Penedès s’ha volgut preguntar amb aquesta acció com s’explicaria el vi en termes sonors tot experimentant amb els sons del dia a dia a la vinya, als cellers i amb les persones que es dediquen a la seva elaboració.

El resultat és un vídeo que combina imatges amb una composició feta a partir de sons d’un celler: l’aixada a la vinya, la fusta de la bóta, els taps de suro…

Segons Carcasona: “Els ritmes i la composició estan inspirats en les possibilitats que ofereixen cadascun dels elements que apareixen al vídeo, si els mirem com a instruments musicals i no pas com el què realment són”. Per això s’ha triat l’eslògan “Tal Com Sona” per acompanyar la campanya.

La DO Penedès ha penjat el vídeo en el seu canal de YouTube i també es pot trobar a les xarxes socials amb l’etiqueta #DOPenedèsTalcomSona. Igualment ja prepara un segon vídeo, on els elements sonors tornaran a ser l’eix principal de l’audiovisual. En aquest cas, es mostrarà la part més quotidiana del món del vi, no només la que poden percebre els elaboradors.

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: