Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El director artístic del Vijazz, Pere Pons, apunta la inauguració d’enguany serà espectacular

Es mostra il·lusionat amb l’encàrrec i el repte de mantenir el Vijazz com a un festival de referència a Catalunya i l’Estat Espanyol, i avança que la inauguració serà molt espectacular.

Després que fa algunes setmanes es fes públic el seu nom com a substitut en la direcció artística del Vijazz de Carles Ocaña, que havia ocupat el càrrec des de l’inici, Pere Pons ha passat aquesta setmana pels nostres estudis. Pons ha explicat que es va sorprendre quan va rebre la proposta, i al mateix temps afalagat ja que es tracta d’un festival referent a Catalunya i l’estat. Comenta també que entén la decisió d’Ocaña, després de tants anys.
Pons destaca que en tots aquests anys el Vijazz ha estat capaç de portar a Vilafranca propostes que normalment no es veuen durant la temporada, a més en un bon escenari i amb molt de públic. La intenció és mantenir aquest nivell en aquesta edició del 2017. De fet, Pons avança que la inauguració el 7 de juliol serà realment espectacular, amb un muntatge que farà gira mundial i que després de passar per els Estats Units farà la seva primera parada europea a Vilafranca.
Sense voler donar noms dels artistes amb els que s’està contactant de cara al primer cap de setmana de juliol, Pere Pons ha explicat que ja fa temps que s’hi treball per lligar un programa de primer nivell, com ha estat en aquests 10 anys d’història que ja ha complert el Vijazz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: