Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una diputada d’En Comú Podem assegura que les pensions dignes són possibles

En un acte organitzat per ICV de Vilafranca, la diputada d’En Comú Podem, Aina Vidal va parlar sobre el sistema públic de pensions i van desmentir una sèrie d’afirmacions que considera falses.

L’acompanyava el representant de la Federació de Jubilats i Pensionistes de CCOO, Juan Alamillo.

Segons diuen, és fals que calgui reduir la despesa abaixant les pensions del futur o que Espanya gasti molt en pensions i això sigui insostenible. Aquestes i moltes altres afirmacions, les consideren mentides del Partit Popular.

 Sota el títol “Treball digne, pensions dignes. Sí que hi ha diners per a les pensions”, la xerrada volia reflexionar al voltant de l’estratègia per assegurar un sistema de pensions públic i que permeti viure amb dignitat davant dels abusos comesos en els darrers anys pel buidatge deliberat del fons de pensions per a finançar els rescats bancaris i les retallades que ha assumit el govern del PP i, ara, recolzat pel PSOE, així com la desvinculació de les pensions a les pujades de l’IPC que ha fet que milers de persones de la vila i milions a tot l’Estat perdessin poder adquisitiu, especialment per l’encariment dels serveis bàsics com l’electricitat als darrers mesos.

La diputada Aina Vidal comentava que les mesures per acabar amb aquesta situació passa per recuperar llocs de treball estables i retirar les reformes del PP i el PSOE, entre altres coses.

 

Respecte a la situació actual, Vidal va dir que estem en situació de déficit a causa de les polítiques del Partit Popular i que aquesta és la major amenaça que tenen els pensionistes i el sistema públic de pensions. I afegia que s’ha de seguir lluitant perquè allò que és nostre continui sent-ho.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: