Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana a l’alcalde Pere Regull que retiri la bandera espanyola de la casa de la Vila

La Cup considera que aquest requeriment és un nou exemple de l’ofensiva nacionalista espanyola del govern del PP sobre el poble català i en aquest cas, vilafranquí..

Davant del requeriment que ha rebut l’Ajuntament de Vilafranca per part del Govern espanyol perquè es col·loqui la bandera espanyola al consistori, des de la CUP han fet públic un comunicat en què diuen que entenen el requeriment realitzat per part de la Delegació del Govern a l’Ajuntament com una amenaça a la sobirania local i a l’Ajuntament de Vilafranca en concret. La nota continua dient que aquest requeriment és un nou exemple de l’ofensiva nacionalista espanyola del govern del PP sobre el poble català i en aquest cas, vilafranquí.
Insten a l’alcalde, Pere Regull, a mantenir un posicionament ferm respecte el procés sobiranista i a desobeir el requeriment del govern espanyol. Davant d’aquesta opció, diuen, trobarà el suport de la CUP. D’altra banda, condemnen que l’equip de govern hagi obeït uns tribunals que pretenen apuntalar i legitimar el projecte polític espanyol i condemnar tot un poble que vol ser lliure.
Finalment remarquen què la CUP de Vilafranca continuarà treballant perquè el govern de la Generalitat no actuï de la mateixa manera que l’alcalde Pere Regull i es mantingui ferm davant la possible prohibició del referèndum. Acaben dient que des de la CUP entenen que s’han de centrar els esforços en el camí cap a la independència del poble català i que cada pas que es faci des dels nostres ajuntaments en aquest sentit, ens aproxima a la nostra llibertat. Per això insten a desobeir les ordres de l’Estat Espanyol, perquè entenen que el procés d’alliberament nacional del nostre país no serà sense desobediència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: