Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert de la JOSPAG a l’Auditori Pau Casals

La Jove Orquestra Simfònica del Penedès, Anoia i Garraf ofereix un concert a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador

El proper diumenge a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador, tindrà lloc el concert de la fundació Pro-Penedès a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica del Penedès, Anoia i Garraf.

La JOSPAG és projecte musical de formació per a joves estudiants de nivell mitjà, impulsat per les escoles de música EMMPAC del Vendrell, M. Dolors Calvet de Vilafranca i del Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova. Hi participen un total de 60 alumnes de les escoles i conservatoris de la Zona 7 de l’ACEM, que inclou les comarques el Penedès, Anoia i Garraf.

L’objectiu de la Trobada Simfònica és aconseguir que al final de cada estada, tots i cadascun dels membres de l’orquestra, hagin pogut viure un seguit d’experiències musicals úniques, que passin a ser una part fonamental i imprescindible de la seva formació.

L’activitat de la Trobada Simfònica s’ha desenvolupat en forma d’assajos orquestrals el diumenge passat i aquest cap de setmana. El diumenge 12, a la una del migdia, l’orquestra oferirà un assaig general obert a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i, a les sis de la tarda, el concert a l’Auditori Pau Casals.

La direcció musical va a càrrec d’Albert Gumí. EL concert va precedit d’una presentació pedagògica a càrrec del mateix director musical.

Aquesta activitat ve patrocinada per la Fundació Pro-Penedès, l’ACEM i Instruments Safont.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: