Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle dels Mercats Municipals Cuinem les estacions comença a fidelitzar el públic

Aquest dijous a la tarda tenia lloc la segona sessió de ‘Cuinem l’hivern’, el cicle d’activitats als mercats municipals que busca donar idees per cuinar els productes de temporada.

La cuinera Gemma Riera aporta noves visions sobre productes que podem trobar als mercats municipals, en aquest cas a l’hivern.

Les sessions, que van començar a l’estiu amb els productes de temporada dels mesos de més calor, comencen a fidelitzar el públic.

Fins ara s’han fet les estacions de l’estiu, la tardor i l’hivern, en dues sessions cadascuna. La primera sol tenir lloc al mercat de Sant Salvador i se centra en l’elaboració de primers plats; mentre que la segona, es fa al mercat de la Carn i tracta de segons plats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: