Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El celler Codorniu ha estat distingit com el millor centre de visites del món

El celler de Sant Sadurní ha estat distingit amb aquest reconeixement per la seva aposta estratègica per l’enoturisme de qualitat i per haver aconseguit fer “premium” les seves visites.

D’aquesta manera Codorniu s’han imposat en una de les categories dels premis “Wine Tourism Awards”, que atorga cada any, la revista anglesa “The Drinks International” dedicada al món del vi, els licors i les cerveses des de 1972.
El jurat ha destacat el fort compromís amb l’enoturisme i la àmplia i variada oferta basada en la qualitat i la innovació del celler Codorniu de Sant Sadurní, a més de reconèixer la seva tasca d’oferir al visitant experiències “autèntiques”. Des de cursos de tast i maridatges, fins a passejades en bicicleta, o pícnics entre vinyes.
Els “Wine Tourism Awards” promouen i reconeixen l’excel·lència i la innovació en l’enoturisme. Codorniu va ser pioner en obrir els seus cellers al públic amb l’objectiu de transmetre els seus valors als visitants. L’any passat hi van passar més de 80.000 persones.
S’han trobat documents i anuncis de 1924 en el que Codorniu ja anunciava els seus horaris de visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: