Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Casa Nostra Casa Vostra’ Penedès reclama que la protesta vagi més enllà de la manifestació

Diferents col·lectius de la comarca han organitzat un autocar per anar a Barcelona a la manifestació que exigirà l’obertura de fronteres.

Sota el lema ‘Casa nostra és casa vostra’ reclamaran una solució urgent a la situació en la que es troben els refugiats a les portes d’Europa. Precisament, una de les situacions més greus es viu a Grècia. Un dels vilafranquins que ha estat a Atenes amb Eko Camp és l’Aleix Rodríguez, que explicava que ara mateix la situació és extremadament greu.

Els promotors de la campanya ‘Casa Nostra Casa Vostra’ al Penedès demanen la mobilització de tota la ciutadania aquest dissabte per exercir força política. Tot i això, recorden que la problemàtica no s’acaba després de la manifestació i demanen que la reivindicació s’allargui fins que es trobi una solució a aquesta crisi humanitària.

La manifestació començarà aquest dissabte a les 4 de la tarda a la Plaça d’Urquinaona i anirà fins a la Plaça del Mar i ja ha comptat amb el suport de la majoria d’Ajuntaments de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: