Divendres, 26 d'abril de 2024

El Cafés Novell Vilafranca guanya l’anada amb el Barcelos (3-2)

El resultat deixa la tornada, prevista per l’11 de març, molt oberta, però ara toca pensar novament amb la lliga, dissabte toca guanyar a l’Alcobendas.

El Cafès Novell Vilafranca va donar un pas endavant, en el seu camí en direcció cap a la seva segona final a quatre consecutiva de la Copa de la CERS.
Els de la poliesportiva van guanyar per 3 a 2 al Barcelos, vigent campió, en el partit d’anada dels quarts de final, amb una poliesportiva plena i sorollosa. Els locals va jugar, probablement, el millor partit de la temporada davant un rival farcit de jugadors veterans i de primer nivell internacional.
Al llarg dels primers 25’, la igualtat va ser manifesta i les precaucions defensives d’uns i dels altres també. El 0-0 es va mantenir fins els 21’, quan una entrada de Jordi Galán al bell mig de la pista, va ser sancionada pels col·legiats amb blava i falta directa que  va transformar Reinaldo Ventura, era el 0-1, resultat amb el que es va arribar a la mitja part.
Però les emocions fortes, van arribar a la segona part. El Cafès Novell Vilafranca va encetar la segona part, disposat a menjar-se el Barcelos, i ho va aconseguir. En un curt interval de 2’, els de Josep Lluís Delriu van capgirar el marcador aconseguint tres gols consecutius, primer va ser Rubén Fernández,  Joan Vázquez i de nou, Fernández (3-1).
El vigent campió, el Barcelos, no es va rendir. Només 1’ després del 3-1, Joao Guimaraes marcava el segon pel seu equip, amb una rematada des de molt a prop que Arellano no va poder aturar.
A partir d’aquí, els dos equips es van tornar a calmar i a prendre més mesures defensives. Això va fer que la intensitat del duel baixés i que el marcador ja no es tornés a moure.
El 3 a 2 deixa la tornada, prevista per l’11 de març, molt oberta en la que tots dos equips tindran les seves opcions. Ara toca pensar novament amb la lliga, dissabte toca guanyar a l’Alcobendas.