Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Base Olèrdola, Sant Sadurní i Mas Catarro, els equips de l’Alt Penedès ‘+KESPORT’

Base Olèrdola, Sant Sadurní i Mas Catarro, els equips de l’Alt Penedès ‘+KESPORT’

Entrenadors d’infants d’entre 6 i 12 anys de 72 clubs catalans rebran formació en “habilitats per la vida”

El Base Olèrdola, Sant Sadurní i Mas Catarro, son tres dels 72 clubs de la Federació Catalana de Futbol que aquesta temporada participa en el projecte “+KESPORT!”, que es va presentar a l’Hospitalet, en un acte presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont.
Com a resultat d’una iniciativa pionera en l’esport català, la Federació Catalana de Futbol implanta aquesta temporada el programa +KESPORT! per reforçar, orientar i ajudar pedagògicament els entrenadors de jugadors i jugadores de 6 a 12 anys en l’àmbit de la gestió d’emocions i sentiments, el tractament de la igualtat de gènere i la resolució de conflictes.
La intenció també és promocionar hàbits saludables d’activitat física i alimentació com l’autoconeixement, empatia, relacions interpersonals, comunicació assertiva, pensament creatiu, presa de decisions, pensament crític, gestió d’emocions, sentiments, control de les pròpies emocions, tensió i estrès, solució de problemes i conflictes i treball en equip.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: