Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Andrea Motis ha presentat a Vilafranca les peces del seu primer disc en solitari

Fa pocs dies que acaba de sortir al mercat l’àlbum Emotional Dance, el primer disc que presenta sota el seu nom Andrea Motis.

I un dels primers llocs on s’han pogut escoltar en directe els temes del disc ha estat Vilafranca, en el marc del Festival de Música i Veu aquest diumenge a la tarda.

Després d’editar sis discos al costat del baixista Joan Chamorro, la trompetista, cantant i compositora establerta a Barcelona, Andrea Motis, fa el seu debut en solitari sota el segell Impulse! Records amb l’àlbum Emotional Dance.

Al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca es presentava acompanyada per Joan Chamorro i Josep Traver.

En declaracions a Penedès TV ens explicava que per primera vegada inclou composicions pròpies i alguna peça cantada en català.

El disc i el concert inclouen també estàndards del jazz o temes de Brasil. El nou treball ha recollit bones crítiques i tindrà una gira que els portarà a diversos països d’arreu del món.

Encara que Andrea Motis només tingui 21 anys, la seva maduresa musical supera amb escreix l’expectativa dels seus anys. Això es deu al fet que va començar a tocar la trompeta als set anys i tres anys després va començar a estudiar jazz a l’Escola Municipal de Música de Santa Andreu amb Joan Chamorro. Emotional Dance revela el creixement de l’Andrea Motis com a artista amb la inclusió de les composicions La Gavina, de Federico Sires Puig, Louisiana o Els Camps de Cotó, d’Els Amics de les Arts, i Matilda, de Perico Sambeat.

Motis també mostra per primera vegada els seus dots de compositora, firmant tres temes del total de catorze que componen el disc.

El Festival de Música i Veu continuarà al Fòrum Berger Balaguer el proper 12 de març amb Big Mama Quartet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: