Dimecres, 7 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una alumna de la Fassina guanya el premi a la tapa més saborosa del 2n concurs Xató Tapa

Una alumna de la Fassina guanya el premi a la tapa més saborosa del 2n concurs Xató Tapa

Dos alumnes van participar en la segona edició d’aquest concurs, i Azahara Centol, de 20 anys, amb la tapa Experimental Xató va ser guardonada amb el premi a la tapa més saborosa.

Diumenge passat dos alumnes de l’especialitat d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració del programa de formació i inserció La Forquilla, van participar en el concurs Xató Tapa.
Un jurat format per experts gastrònoms, xefs i professionals del món del turisme i la cuina, van ser els encarregats de valorar tant l’aspecte i sabor de la tapa com l’elaboració i l’actitud del concursant.
El reconeixement constava de cinc premis: premi a la millor tapa de xató, premi a la fidelitat a la recepta original, premi a la tapa més saborosa, premi al disseny, presentació i emplatat i premi a la creativitat i innovació.
Azahara Centol, de 20 anys, amb la tapa Experimental Xató va ser guardonada amb el premi a la tapa més saborosa. L’altre alumne representant de La Fassina, Moris Gustavo, de 18 anys, va participar al concurs amb la tapa XatóRoll.
El Programa de Formació i Inserció és un programa orientat a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut l’ESO. És una formació teoricopràctica que té com a finalitat millorar la qualificació professional, facilitar la continuïtat formativa i millorar les oportunitats d’incorporació al món laboral dels joves, també facilita l’accés als cicles formatius de grau mitjà i a d’altres ofertes formatives.
El programa és gratuït per als participants. Està promogut pel Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca i subvencionat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: