Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Àlex Rivero i Sarai Medina, els grans protagonistes de la vetllada de muaythai a l’Arboç

Àlex Rivero i Sarai Medina, els grans protagonistes de la vetllada de muaythai a l’Arboç

El dissabte 25 de febrer, el Pavelló Municipal de l’Arboç acollirà una vetllada de muaythai, que serà enregistrada i retransmesa en diferit per la TV temàtica Fight Time Entertainment,

El dissabte 25 de febrer, el Pavelló Municipal de l’Arboç acollirà una vetllada de muaythai, que enregistrarà la TV temàtica Fight Time Entertainment, en el marc del programa NAK Muay 8 i emetrà posteriorment. La vetllada s’estructurarà en dues parts ben diferenciades, a partir de les 4 de la tarda, començarà la competició amb reglament olímpic de la FIMA (única organització reconeguda pel COI) i, a partir de les 6, s’iniciarà el campionat professional amb la participació de  5 lluitadors de la selecció espanyola de muaythai convocats per al proper mundial de Minsk, a Bielorússia, el pròxim més de maig.
Un dels moments àlgids de la vetllada, serà la presència de la vendrellenca Sarai Medina, campiona d’Europa professional i medalla de plata al mundial, que s’enfrontarà a la campiona nacional alemanya Nina Schumacher. També pujarà al quadrilàter el vilafranquí  i Àlex Rivero, que se les veurà amb Álvaro Araújo.
 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: