Dijous, 25 d'abril de 2024
Abderrazak Samaoui i Elena Lopez van guanyar la cursa de Sant valentí a les Cabanyes

Es va establir un nou record de participació amb 142 atletes, 9 ateletes més que l’any 2013

Diumenge es va celebrar la desena edició de la Cursa de Sant Valentí a Les Cabanyes.
Des del primer moment, el vilafranquí Abderrazak Samaoui (Velocistes Penedès), el gran favorit i posseïdor del record de la cursa, agafava el lideratge i entrava com a guanyador (9’25”), però es quedava a 20” del record, a continuació van entrar a meta Alberto Segura del Domingo Catalana (9’53”) i tercer Cèsar Suñé dels Corredors Polinyà (10’05”).
A l’apartat femení va dominar la Elena López del club Lleida Unió Atlètica (11’20”), millorant el record de la cursa en 10”, la van acompanyar al podi Iveth Camus de l’Oro di Napoli (11’47”) i tercera l’atleta local Mari Carme Olaya (12’13”).
El podi masculí local va quedar configurat per Delfí Lopez (11’18”), Joan Planas (11’26”) i Joan Vallès (12’52”) i a l’apartat femení, a més d’Olaya, Núria Coll (13’15”) i Imma Ferret (16’16”).
Van finalitzar 142 atletes, sent el nou record participació, finalitzant 9 més que l’any 2013.