Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El web municipal de Sant Sadurní registra gairebé 122.000 usuaris al 2016

El web municipal de l’Ajuntament de Sant Sadurní, www.santsadurni.cat, va assolir l’any passat prop d’un milió tres-centes seixanta-sis mil visites.

El web va renovar a finals del 2015 el disseny i l’estructura del seu portal , apostant per un web més funcional, accessible i atractiu per als usuaris que s’ha traduït també en un increment notable de visites i confiança per part dels visitants.

Les seccions d’agenda, telèfons d’interès, equipaments i serveis i les notícies són habitualment els espais més visitats. Pel que fa a les àrees, les que reben major atenció són les de Joventut, Ràdio Sant Sadurní i Nexes – que són a la vegada les que disposen també d’un espai web propi personalitzat, amb més continguts – seguit per Esports, Urbanisme i Obres i Serveis Socials.

També són habituals les consultes als continguts de serveis, com els horaris del transport públic, les farmàcies, o d’equipaments com la piscina municipal, i que des de la renovació del web compten amb accessos directes des de la portada del web.

Cal destacar també la presència i adaptabilitat del web als dispositius mòbils. Al 2016 prop del 47% de les visites es van produir des del telèfon mòbil o la tableta, una tendència que ha anat creixent considerablement en els darrers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: