Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els vilafranquins “Essència de Gospel” actuen diumenge a Sant Pau d’Ordal

Els vilafranquins “Essència de Gospel” actuen diumenge a Sant Pau d’Ordal

Aquest diumenge a partir de les set de la tarda el grup vilafranquí Essència de Gospel actua al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal, sota la direcció d’Argemí Curto.

I acompanyats al piano per Daniel Gonzàlez i a la bateria per Víctor Solana. El grup, que enguany celebra el seu desè aniversari, oferirà una actuació que anirà alternant cants espirituals d’arrel africana com “ingoma Zokholo”, amb negres espirituals com “this little ligh of mine” i temes gospel més contemporanis com “Speak to me”. Es tracta d’un concert on Essència de Gospel desplega durant més d’una hora i quart tot un ventall de matisos que van dels temes més íntims i melòdics als més expressius i dinàmics. Alguns dels temes que oferiran durant aquest concert els ha treballat amb el músic i director de cors gospel Ramon Escalé, amb el qual oferiran un taller obert de gospel el proper mes de març a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: