Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una taula rodona tractarà sobre la presència dels Monjos als mitjans de comunicació del Penedès

A Santa Margarida i els Monjos, un grup de veïns ha constituït “Pensar per avançar”, un espai obert de comunicació i diàleg, amb propostes nascudes del debat a la recerca per un pensament crític.

“Pensar per avançar”, es concreta en una trobada mensual, on es proposa una conversa. Tot sota la premissa que pensar és fixar-se en allò que es diu i el que es podria dir, i gràcies ha aquesta  activitat l’home és construeix com a subjecte que es relaciona i que esdevé ciutadà. Les sessions van començar la tardor de l’any passat amb l’aportació de diferents  convidats on tots els assistents van poder fer ús de la llibertat d’opinió. El mes d’octubre al Molí del Foix dels Monjos, la convidada va ser l’Isabel Elizalde, Catedràtica de la UAB; el mes de novembre, a l’espai Antistiana de La Ràpita, va ser l’economista Arcadi Oliveres; i el desembre Sor Lucia Caram, en un sopar tertúlia a l’Espurna de la Margaridoia dels Monjos.

El proper dijous, 19 de gener, a les 8 del vespre, a la sala gran de la Masia Mas Catarro dels Monjos, hi haurà una  Taula Rodona amb el tema “La presència de Santa Margarida i els Monjos als nostres mitjans de comunicació” amb la participació de representants dels mitjans del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: