Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Societat La Principal i l’Associació Diafragma sumen esforços per potenciar la fotografia

Aquesta setmana s’ha presentat l’acord al que han arribat ambdues entitats, per tal de treballar amb la voluntat de reforçar i potenciar la fotografia i totes les activitats que hi tenen a veure.

Cal recordar que fins l’any 2016, el club Diafragma formava part de la societat com a secció, però que van decidir sortir-ne amb la voluntat de poder potenciar la seva activitat. Ara, el president de Diafragma, Josep Rovira, i el del Casal Miquel Àngel Garcia, han formalitzat aquest acord de col·laboració entre les dues entitats. Rovira considera que és un conveni que els permetrà continuar creixent.
Per la seva banda, el president del Casal comenta que fa temps que s’estava treballant per mirar de revitalitzar la secció fotogràfica, i que una primera decisió que va prendre la mateixa secció va ser sortir i constituir-se com a entitat. Ara ambdues han arribat a aquest acord que beneficia les dues parts, donant suport al Club Diafragma i recuperant activitat lligada a la fotografia dins de la Societat.
L’acord en principi és per dos anys, però la voluntat seria de poder-lo renovar mirant de millorar any la col·laboració entre les dues parts. Entre les activitats que es volen promoure i potenciar hi ha els concursos fotogràfics, sessions d’estudi i d’exterior, sortides fotogràfiques, exposicions i promoure la formació entre els associats i aficionats a la fotografia per tornar a ser un referent a nivell de Vilafranca i de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: