Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona jornada del Quinto de Nadal del Casal Popular manté un alt nivell de participació

Enguany el Casal Popular de Vilafranca ha tornat a organitzar el popular Quinto de Nadal que ha arribat a la seva cinquena edició després dels èxits dels darrers anys.

La novetat ha estat que a més de la celebració pels volts de Nadal també s’ha fet una segona jornada per la diada de Reis, que es va celebrar aquest divendres passat, el mateix dia de Reis a la tarda.

El Casal Popular va fa cinc anys que organitza el Quinto. De fet, va ser una de les seves primeres activitats per donar-se a conèixer, fins i tot quan no disposaven de local propi.

La celebració del Quinto per segon dia en el marc de les festes era una prova de foc per als organitzadors. Però la sala es va tornar a omplir de gent amb ganes de passar-s’ho bé.

El Quinto de Nadal ve a ser un joc antecessor del Bingo, popular a moltes comarques catalanes, en el qual els números es canten amb dites o acudits locals i els premis són lots de productes de comerços i establiments de la Vila i comarca.

L’Otger Amatller, conduïa la sessió al costat del Roger Rius.

També el nombre de col·laboradors va en augment i ja són més de 125 comerços i empreses col·laboradores que van cedit prop de 500 regals que van omplir els 18 lots que s’han repartit entre els dos dies.

El llistat de regals era ben divers, amb sopars, caixes de caves i vins, degustacions, productes ecològics, quadres d’artistes locals, llibres dedicats pels mateixos autors, alimentació, roba i complementes, o  entrades per espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: