Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Se celebra el Consell de Savis dels Castellers de Vilafranca

Se celebra el Consell de Savis dels Castellers de Vilafranca

La trobada anual de presidents i caps de colla ha tingut lloc a la casa pairal de Can Cassanyes, a Sant Marçal.

Aquest diumenge s’ha celebrat a la casa pairal de Can Cassanyes, masia del fundador de la colla Oriol Rossell, la trobada anual del Consell de Savis dels Castellers de Vilafranca, que reuneix a tots els caps de colla i presidents que han tingut els Verds al llarg de la seva història. Tot i que en són més, en la d’aquest any, hi han assistit Francesc Moreno “Melilla”, Lluís Esclassans, David Miret, Pere Almirall i Toni Bach pel que fa a caps de colla, i Josep Just, Josep Mestres, Miquel Ferret, Josep Cabré i Joan Badell, pel que fa als presidents.

Com és habitual, aquesta trobada es fa cada any algunes setmanes abans de l’inici de la temporada castellera. En aquest cas ha servit com a punt de reunió i de debat de l’actualitat castellera i institucional de la colla i de balanç de l’anterior temporada, la primera amb l’equip de Junta encapçalat per Toni Bach i Joan Badell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: