Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santiago Vidal inicia el cicle de conferències “Com es veu el procés des de fora de Catalunya?”

L’ANC de Vilafranca posa en marxa un cicle de conferències que pretén que els ponents convidats expliquin com es viu el procés des de fora de Catalunya.

“Com es veu el procés des de fora de Catalunya?”, pretén que els ponents convidats expliquin com es viu el procés des de fora de Catalunya, què se’n diu, quin ambient es respira i quins són els moviments que es veuen, sempre des de la posició que ocupa cada un d’ells.

La primera de totes serà la conferència que farà el senador, professor de dret i exjutge magistrat de l’Audiència Provincial, Santiago Vidal. Tindrà lloc el proper divendres 13 de gener a les 20h del vespre a l’Auditori de Vinseum. La coordinadora de l’Assamblea Nacional Catalana a Vilafranca, Ester Güell ens explica quin és l’objectiu d’aquesta primera xerrada.

A Santiago Vidal el seguirà el Conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, el 17 de febrer. I el 10 de març es comptarà amb la presència d’Hadar Ayxandri, membre de les assemblees exteriors als Estats Units. Encara està per decidir quins seran els propers convidats.

D’altra banda, la Territorial de Vilafranca inaugurarà el dia 20 de gener al claustre de Sant Francesc a les 20h del vespre l’exposició “Barcelona 1714. Jaques Rigaud: crònica de tinta i pólvora”. Organitzada per la l’ANC i l’associació Memorial 1714, l’exposició mostra la història del que va ser el setge de barcelona del 25 de juliol de 1713 a l’1 de setembre de 1714 vist des de la perspectiva d’un dibuixant, cronista i il·lustrador francès.

Des de l’ANC volen convidar tant els vilafranquins com els membres de la comunitat educativa a visitar l’exposició per conèixer amb més detall els fets ocorreguts abans de la caiguda de la Ciutat Comtal en mans borbòniques.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: