Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero es presenta a la reelecció en les primàries comarcals del PSC

Francisco Romero forma part de la candidatura encapçalada per el vilanoví
Juan Luís Ruiz, per dirigir la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC.

La cursa arrencava amb la candidatura continuista amb l’actual primer secretari de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC,  el vilanoví Juan Luís Ruiz, que es presenta a la reelecció, acompanyat entre d’altres pel vilafranquí, Francisco Romero, però fins les dotze de la nit del proper 12 de gener es poden presentar els avals d’altres candidatures que vulguin optar també a la direcció del partit a les dues comarques.

L’elecció del primer secretari i del seu equip es farà el dia 21 de gener, en votació secreta a les seus del PSC a l’Alt Penedès i Garraf. Posteriorment, a la primavera, hi haurà també primàries locals a Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: