Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els reis mags demanen als adults que es portin bé en la seva visita a Vilafranca

Els reis mags d’Orient van arribar a Vilafranca el dijous a la tarda per participar a la cavalcada i portar després els seus regals a les cases de tots els nens.

La cavalcada va sortir de l’Auditori i va fer el mateix recorregut que l’any passat fins arribar a la Plaça de la Vila. Allà, els reis van pujar al balcó de l’Ajuntament i van ser rebuts per l’alcalde i el regidor de cultura.

El rei Melcior va adreçar unes paraules a les persones que es congregaven a la plaça tot destacant que els nens i nenes de Vilafranca s’havien portat molt bé i que no creien que haguessin de deixar carbó a cap casa. Melcior també va demanar als adults que es portin bé.

L’alcalde Pere Regull va lliurar als reis les claus de la ciutat però també va aprofitar per demanar més feina per als vilafranquins.

Abans de marxar cap a les cases de Vilafranca, el rei Baltasar va demanar a la gent de la plaça que, entre tots, fessin un mannequin challenge.
Durant la cavalcada vam parlar amb algunes de les persones que havien esperat els reis, com la Foix, que estava molt emocionada. El Francesc i els seus fills havien vingut a veure els reis a Vilafranca i després se’n tornaven a La Múnia. Per la seva part, el Martí i el Marc ens explicaven tot el que havien demanat als reis.

I la Francesca i l’Ian també comentaven com estaven vivint els darrers moments abans que els reis passessin a deixar els regals per casa.

L’arribada de la cavalcada a la plaça de la Vila, així com els parlaments dels reis al balcó de l’Ajuntament, va ser retransmesa per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: