Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una quinzena d’empreses participa a la tercera edició de l’Innova PIME

Innova PIME és un programa del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca que té l’objectiu d’estimular la innovació per millorar la competitivitat de les empreses.

El programa arriba a la seva tercera edició després de la bona experiència de les edicions anteriors. Aquest dijous al matí, la sala In Company de The Wine Business School, acollia la primera sessió del programa amb la participació d’una quinzena d’empreses de tota mena.

El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort destaca que el perfil de les empreses és variat, tant pel que fa als sectors, com pel que té a veure amb la dimensió dels negocis.

Innova PIME està conduït pels professionals de la consultoria Ànima i consta de la jornada de presentació; una formació amb metodologies que versen sobre la innovació centrada en el client, la proposta de valor, l’eina Business Model Canvas i l’economia circular; i, finalment, un seguiment personalitzat a l’empresa per impulsar un projecte d’innovació o un repte determinat. En aquest cas, s’escullen cinc empreses de les quinze que participen al programa.

Fins al moment, les experiències de les empreses que han participat en l’Innova PIME són positives, segons el regidor.

La jornada de presentació ha comptat amb la intervenció d’empreses participants en edicions anteriors del programa per valorar l’experiència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: