Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Músics d’aquí enceta l’any amb una entrevista a la Lila del Club Super3

Coincidint amb la programació del cap de setmana de Reis, Penedès TV ha emès un capítol especial del programa Músics d’aquí, conduit per el cantautor Paton Soler.

En aquesta ocasió la protagonista és l’actiu i cantant Ester Vázquez, de Sant Pere de Ribes. L’Ester és molt coneguda, sobretot pel públic familiar i infantil perquè durant 10 anys ha interpretat el personatge de la Lila al Club Super3. En declaracions a Penedès TV l’actriu ha explicat que deixa el Club Super3 perquè s’ha plantejat una renovació de personatges i perquè se’n va als Estats Unitas per estudiar art dramàtic a la universitat.

El Músics d’aquí d’aquest cap de setmana té un format especial. D’una hora de durada, en el transcurs del qual el Paton Soler, repassa tota la trajectòria de l’artista penedesenca. Per exemple s’explica com va acabar entrant, amb set anys, a ser membre del Club Super3. De fet va començar a interessar-se pel teatre a l’escola, i la seva mestra la va animar a presentar-se a un càsting per una sèrie de Televisió Espanyola. El seu primer paper va ser a la sèrie “Abuela de verano” protagonitzada per Rosa Maria Sardà i dirigida per Joaquim Oristrell. D’aquell treball li va sortir l’oportunitat d’entrar a TV3, on hi ha passat 10 anys.  A més d’actuar els protagonistes del programa infantil més popular de Catalunya també canten i enregistren discos. L’Ester recorda d’una manera especial la cançó “Ningú no m’entén”.

El programa s’ha emès aquest cap de setmana. Dissabte a dos quarts de cinc de la tarda i diumenge a les cinc de la tarda i a les set del vespre. Acabava, com és costum amb el Paton Soler, acompanyant al músic entrevistat. En aquest cas l’Ester Vázquez, canta una de les cançons més conegudes el Club Super3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: