Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local usa un Desfibril·lador Extern Automàtic en un cas de parada cardiorespiratòria

La Policia Local usa un Desfibril·lador Extern Automàtic en un cas de parada cardiorespiratòria

La Policia Local de Vilafranca va realitzar aquest dilluns 9 de gener una intervenció d’urgència amb el dispositiu DEA (Desfibrilador Extern Automàtic) amb què van equipats els vehicles policials.

La Policia Local de Vilafranca va realitzar aquest dilluns 9 de gener una intervenció d’urgència amb el dispositiu DEA amb què van equipats els vehicles policials. Els fets es van produir a un quart de 12 del matí, quan la Policia Local va ser alertada que un home havia caigut a l’interior d’un establiment del carrer Ferrers. Els agents que es van personar al lloc dels fets van trobar l’home inconscient al terra i van observar que es trobava en aturada cardiorespiratòria. Ràpidament, van agafar el dispositiu DEA de l’interior del vehicle policial i van procedir a la seva reanimació.
Immediatament van arribar al lloc dels fets efectius del SEM, que van continuar amb les maniobres de reanimació cardiorespiratòria. La víctima va poder recuperar-se i ser traslladada amb urgència a l’hospital de Bellvitge.
Els membres de l’equip sanitari van informar els agents policials que la celeritat en l’assistència i l’aplicació del dispositiu DEA van ser fonamentals per a la recuperació de la persona.
Un total de 6 vehicles de la patrulla de la Policia Local de Vilafranca estan dotats des de finals de l’any 2014 de desfibril·ladors externs automàtics. El principal objectiu d’aquesta dotació és oferir un sistema de seguretat que garanteixi una ràpida i eficaç resposta dels policies davant d’eventuals aturades cardiovasculars fins a l’arribada dels serveis mèdics.

Comentaris

  1. Primer agraïr als botiguers que rapidament van avisar al 112 i segon
    agrair de tot cor als dos ajents de la Policia local que van salvar la vida
    del meu pare, gracies, gracies de tot cor.

  2. Gràcies a la rapida intervenció de les dues noies de Cal Sedaser, la brillant intervenció dels policies locals, i d’una infermera anònima que també es va oferir de seguida per ajudar, el nostre pare s’està recuperant molt bé a l’hospital de Bellvitge. No podrem agraïr mai suficientment per tot el que van fer per ell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: