Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pista de gel de Vilafranca amplia el calendari i seguirà oberta fins diumenge

El Centre Vila ha decidit mantenir oberta la pista de gel fins al dia 8 de gener per no perjudicar les activitats programades a la Rambla durant els propers dies.

Així doncs, la pista complementarà el Mercat de Reis que tindrà lloc a la mateixa Rambla de Sant Francesc. La intenció del comerciants era tancar la pista de gel demà dimarts. Tot i això, han rectificat per donar un últim impuls a la campanya de Nadal.

De fet, el president de l’Associació de Comerciants i Professionals del Centre Vila, Fèlix Hill, recordava que la pista de gel havia estat sempre fins passat Reis.

A més a més, els comerciants també mantenen la voluntat de què cap nen de la comarca es quedi sense patinar. Segons Hill, l’Ajuntament de Vilafranca ha parlat directament amb els paradistes del mercat ambulant i han pactat mantenir la pista de gel fins al dia 8, coincidint així amb el primer diumenge de rebaixes. D’aquesta forma –diuen- tothom en surt beneficiat.

El president de l’Associació de Comerciants del Centre Vila, ha valorat molt positivament els resultats de la pista de gel fins ara i ha remarcat els beneficis comercials que genera pel comerç vilafranquí.

Fins el dia d’avui, han passat per la pista de gel entre 9.000 i 10.000 patinadors, lluny encara dels 14.000 que van passar-hi l’any passat. Tot i això, l’Associació de Comerciants creu que podrà igualar la xifra de l’any passat en els dies que falten per tancar-la definitivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: