Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pere Pons és el nou director artístic de Banc Sabadell Vijazz Penedès

Pere Pons és el nou director artístic de Banc Sabadell Vijazz Penedès

Tastavins, organitzador del Festival, ha anat a buscar un referent del món del jazz català per liderar la nova etapa del Vijazz.

Pere Pons serà el nou director artístic, en l’11a edició del Vijazz. Pons és una veu consolidada dins del sector. Ha treballat com a periodista cultural en diversos mitjans de comunicació catalans, va fundar i dirigir la revista Jaç, ha estat president de l’Associació de Festivals de Jazz de Catalunya i, des de 2012, és el director artístic del Jamboree Jazz Club i del San Miguel Mas i Mas Festival. A banda, també dirigeix i presenta els programes Home del Jazz i Planeta Omega de Ràdio4.

Tastavins, amb la nova direcció del Vijazz, busca que el Festival vagi més enllà i es consolidi com un festival de referència en l’àmbit estatal i europeu. El Vijazz, des de fa uns anys, ja s’ha fet un nom a escala catalana i s’ha consolidat dins del circuit del jazz estatal. El repte d’ara és fer un pas més i traspassar terres catalanes i estatals.

Les novetats però, no només seran en el terreny musical. Des de Tastavins també es vol fer un pas més en el camp vínic. L’any passat ja es van presentar tres nous espais, el Lounge Vallformosa Cava, l’Espai Cava del claustre de Sant Francesc i la zona de Food Trucks. Aquest any s’està treballant en dos espais nous, un dedicat a la presentació de productes i un nou espai enfocat al públic jove.​

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: