Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà el partit de tancament de primera volta de l’OK Lliga Vilafranca- Voltregà

El partit es podrà veure arreu de Catalunya a través de la Xarxa en una transmissió coproduïda amb Penedès TV aquest dissabte a partir de les vuit del vespre en el programa OKenjoc.

El partit enfrontarà al darrer classificat a la lliga, que és el Cafès Novell Patí Vilafranca contra un dels equips que encapçalen la part alta de la classificació, el Voltregà, que està situat cinquè a la classificació.

El Vilafranca necessita els tres punts per sortir de la cua de la classificació i , fins i tot, per poder situar-se en una zona més còmoda, ja que només el distancien 3 punts del desè classificat. Mentre que el Voltregà vol els punts per continuar sumant i acostar-se a la quarta posició, que a hores d’ara està a mans del Liceo.

El partit el podreu veure en directe a Penedès TV a partir de les vuit del vespre d’aquest dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: