Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Parella de 2 i La Barraca organitzen una jornada solidària amb les persones refugiades

La Companyia Parella de 2 i La Barraca organitzen una jornada solidària amb les persones refugiades aquest diumenge.

Les dues entitats han preparat per diumenge un programa d’activitats que inclou teatre per a tota la família, jocs gegants i un vermut solidari. Però la jornada servirà, a més, per presentar a Vilafranca la campanya Casa nostra casa vostra i Penedès Acull, embrió del que en el futur ha de ser una plataforma que concreti accions en l’acollida de persones refugiades al Penedès.

La jornada organitzada per la Companyia Parella de 2 i La Barraca de la Festa Major Popular de Vilafranca començarà a les 11 del matí al teatre Cal Bolet amb la representació teatral de ‘La bèstia de la mar salada’, a càrrec de la companyia Parella de 2. L’entrada tindrà un preu de 5 euros i tots els diners que es recullin aniran destinats a l’entitat Eko Project, bàsicament a les tasques que desenvolupa al campament de refugiats de la localitat grega de Vasilika. Després del teatre, a la plaça del Penedès tindrà lloc un vermut popular i hi haurà jocs gegants gràcies a la col·laboració de la companyia Artefacto. Els diners de les consumicions també serviran per recollir fons per Eko Project.

A la tarda, a partir de les sis al Casal Popular, representants de la campanya Casa nostra casa vostra explicaran les accions que estan desenvolupant. Casa nostra és casa vostra és un grup de persones independents i entitats de Catalunya que comparteixen la preocupació per la situació que viuen les persones migrants i desplaçades dins i fora de la Unió Europea.
L’acte el clourà la cantautora Marina Rosell.

Les entrades per l’espectacle de teatre es poden comprar anticipades al Casal Popular de Vilafranca. El Casal, com La Barra del Casal Popular, Casa nostra casa vostra i Artefacte col·laboren en l’organització de la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: